Ще не встигла Укрзалізниця відійти від нещодавнього скандалу щодо тарганів, як втрапила у новий. Так, цього разу пасажири зробили фотографію одного із вагонів потягу Запоріжжя-Бердянськ, яка шокувала всю Україну. Відповідний знімок на власній Facebook-сторінці розмістив Ігор Клецов.

На фотографії видно, як із оббивки вагона виросли гриби. І зауважимо, що виросло і не один, і не два, а щонайменше десяток.

"XXI вік. Укрзалізниця. Потяг Запоріжжя-Бердянськ. Грибникам на замітку", - написав чоловік.

Зауважимо, що в коментарях таке відношення до пасажирів обурило українців, і вони активно почали іронізувати: "Їдеш такий: оооо, супчик грибний заодно в кухлі з залізним підсклянником зварити можна", "По всьому потягу пройтися, то повний кошик можна зібрати", "Все для людей - їдеш і гриби відразу збираєш".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

XXI век. Укрзализниця. Поезд Запорожье-Бердянск. ———————————— Грибнику на заметку by Tanusha Laguta

Geplaatst door Єгор Клецов op Zondag 3 november 2019

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця влаштувала пасажирам нову порцію нічних кошмарів: "Шторка бадьорить", фото.

Також Знай.uа писав, що в "Укрзалізниці" знайшли спосіб боротьби зі старими і брудними туалетами у вагонах: "Кульочки...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Укрзалізниця" стала перевозити "вусатих безбілетників", пасажири в люті: "У першому класі вони жирніші".