Цими днями мешканець столиці Сергій Корнєєв оприлюднив кадри, які шокувати не тільки киян, а й всю Україну. Так, він показав, як у другому класі потягу Укрзалізниці бігають таргани. Відповідне відео він розмістив на власній Facebook-сторінці.

На кадрах видно, як по склу потягу, як стверджується Укрзалізниці, бігає великий тарган.

Підписав чоловік відео так:

"Малошанована Укрзалізниця, я не проти домашніх тварин і я розумію, що я їду в другому класі. Але якщо ви приймаєте такі заходи, щоб люди купували перший клас, то не пішли б ви на х**?", - пише чоловік.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зауважимо, що це вже не перший випадок, коли у вагонах Укрзалізниці помічають тарганів. Відтак, нещодавно пасажир, який їхав потягом Львів-Бахмут теж бачив цих "улюбленців".

Малоуважаемая Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia Укрзалізниця: Соціальна відповідальність, я не против домашних животных и я понимаю, что я еду во втором классе. Но если вы принимаете такие меры, чтобы люди покупали первый класс, то не пошли бы вы на хуй?

Geplaatst door Сергей Корнеев op Dinsdag 8 oktober 2019

Нагадаємо, що топ міфів про мовний закон: чим лякає новий документ та що буде насправді

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Львові "Укрпошта" влипла в мовний скандал: "Україна - це..."

Також портал "Знай.ua" інформував, що Укрзалізниця вляпалась в нечуваний скандал: "не знаєш російської - іди вчи, націоналіст"