В мережі тільки втихомирилися обурення щодо клопів і тарганів у потягах "Укрзалізниці", як національний залізничний перевізник обурив українців новими випадками.

Так, в потязі Запоріжжя-Бердянськ на очі українців попалися гриби, які виросли всередині вагона прямо під вікном. Фото інциденту опублікували на сторінці dtp.ua в Instagram. До того, гриби вже досить немаленькі, і їх видно неозброєним оком - вони зростають у цьому вагоні вже не перший день. Користувачі мережі проявили дотепність в коментарях і посміялися над ситуацією. Деякі припустили, що гриби - це гливи, і їх можна їсти.

Українці написали: "Трюфелі по європейськи", "Просто соромно", "Гіпер гриб", "Мультиварку потрібно возити з собою", "Підвіконники", "Хтось встиг відкусити вже", "А кажуть осінь суха, грибів немає", "Це до чаю" та інші:

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Відомий український блогер та юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook висвітлив ще один курйоз, який стався у вагоні одного з потягів. Провідник прикрасив старий і страшний туалет потяга жовтими фіранками.

Новый "Шедевр" от нашей "Укрзалізниці". Как говорится по "Багатаму".

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 3 november 2019

"Новий "Шедевр" від нашої "Укрзалізниці". Як кажуть по "Багатаму"", - підписав пост Шнайдер.

Підписники блогера висміяли шторки в туалеті потяга і згадали випадок з грибами, про який ми розповіли вище.

Користувачі пишуть: "Пакетиками підв'язані ці прекрасні царські штори, папір, коли закінчиться, небезпечно їм буде", "В мережі літає ще один шедевр від Укрзалізниц. Потяг Запоріжжя Бердянськ. Біля столу", "Ось де сховався золотий унітаз" та інші:

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця влаштувала пасажирам нову порцію нічних кошмарів: "Шторка бадьорить", фото.

Також Знай.uа писав, що в "Укрзалізниці" знайшли спосіб боротьби зі старими і брудними туалетами у вагонах: "Кульочки...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Укрзалізниця" стала перевозити "вусатих безбілетників", пасажири в люті: "У першому класі вони жирніші".