У Києві на вулиці Набережно-Рибальської ввечері, 10 листопада, сталась прикра подія. Одна з машин на вулиці перекинулася і загорілася. Через це утворився неймовірний затор із сотень автомобілів. Про це повідомляє кореспондент "Страни"

В центрі столиці України на вулиці Набережно-Рибальської поруч з фітнес-клубом "5 елемент" сталося загоряння легкового автомобіля, на виклик приїхала бригада пожежників. Кореспондент очевидно добирався додому.

Загоряння легкового автомобіля, фото Strana.ua

Загоряння легкового автомобіля, фото Strana.ua

Загоряння легкового автомобіля, фото Strana.ua

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Загоряння легкового автомобіля, фото Strana.ua

Також вдалось зафіксувати прикру подію на фото просто із алону автомобіля. Решту подробиць, чому паралізувало центр столиці не повідомляють.

Нагадаємо, на вулиці Академіка Заболотного, що у Києві, сталася смертельна ДТП за участю бетономішалки та автомобіля Skoda. В результаті аварії водійку затисло в легкову, і та померла до приїзду медиків.

Як повідомляв портал Знай.uа, Київ жахнула кривава ДТП, "розірвало голову" відео для "міцних горішків".

Також Знай.ua писав, у Києві мешканців насильно вигнали на вулицю та почали бити.