Якщо ви вирішили остаточно попрощатися із російською соціальною мережею “Однокласники”, то ми допоможемо вам. Сьогодні розповімо, як назавжди видалити профіль в Однокласниках, як зайти у віддалений доступ і чому ви не зможете зайти на деякі сайти без VPN.

Однокласники, https://news.sputnik.ru/zdorovje/7ec3faf0d54579fed6659392fcc398b6c144b0c5
Однокласники, https://news.sputnik.ru/zdorovje/7ec3faf0d54579fed6659392fcc398b6c144b0c5
Однокласники

Видалення профілю

Щоб видалити профіль в Однокласниках треба виконати кілька нескладних дій і попередньо завантажити всі потрібні фотографії з сайту.

Зайдіть на сайт Ok.ru і зайдіть на сторінку свого профілю. За правилами користування сайтом, ви заходите в особистий кабінет:
“3.10. Вхід на Сайт Користувачем, раніше зареєстрував Аккаунт, здійснюється кожен раз шляхом проходження процедури авторизації - введення логіна і пароля Користувача, переходу по гіперпосиланню, отриманої електронною поштою, в результаті автоматичної авторизації з використанням технології cookies і іншими способами.”

Якщо ви забули пароль до вашого облікового запису, то адміністрація сайту радить:
“3.14. При неможливості здійснення авторизації у зв'язку з втратою пароля, блокування Профілю, і з інших причин, Користувач має право звернутися в службу підтримки Адміністрації Сайту, або слідувати інструкціям, розміщених у розділі «Допомогу» та інших розділах Сайту. Способи відновлення доступу до Акаунту, авторизації Користувача можуть бути змінені, скасовані або доповнені Адміністрацією в односторонньому порядку.”

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Щоб відновити пароль, повідомте про це адміністрації сайту і на вашу пошту прийде повідомлення з відновленням пароля.

Бажано, до початку видалення, переглянути ваші дані, можливо, якісь фотографії чи відео потрібні для особистого архіву, радимо заздалегідь завантажити їх.

Далі спуститись в самий низ сторінки і посилання на сторінку “Регламент”. Перейшовши до Регламенту треба натиснути на “Відмовитися від послуг”. Вам відкриється віконце з роз'ясненням наслідків відмови від послуг. Перечитайте і введіть пароль до сайту.

Натиснувши “Видалити”, ваш профіль буде деактивовано. Варто зауважити, що через електронну пошту ви зможете відновити свій профіль з усіма даними.

Чому варто видалити профіль з Однокласників

В 2017 році Президент Порошенко підписав указ про блокування російських соціальних мереж ВКонтакте і Однокласники. Рішення Президента було пов'язане з роботою російської пропаганди на сайтах. Також з допомогою соціальних мереж російські спецслужби отримували доступ до особистих даних, переміщень і перепискам громадян України.

Однокласники були створені на основі американської соціальної мережі Facebook. Суть використання мережі в якийсь момент звелася до оцінювання фотографій і онлайн ігор. З-за активного поширення Facebook, левова частка користувачів Однокласників перейшли на американську платформу, яка обіцяє захист ваших особистих даних від контролю спецслужб.

Одна з найважливіших причин, чому варто видалити ваш профіль в Однокласниках - це ваша безпека. Відкриті дані у вигляді постів і фотографій легко використовуються проти користувачів мережі і можуть стати причиною арешту в Російській Федерації. Так що ваша активна політична позиція - це привід звинуватити вас у порушенні закону.

Якщо ж ви не плануєте поїздки в Росію, програма на мобільному телефоні може стати відстежує інструментом. Це небезпечно для волонтерів, активістів і військових. Фактично, ви даруєте всі свої дані для використання їх в інформаційній війні проти України.

Ще одна причина, чому варто забути про Однокласників - неактуальність сайту. Ця соцмережа вже давно вважається застарілою і мало використовується для комерційного просування брендів. Якщо ви хочете просувати свій бренд в соцмережах - зверніть увагу на Instagram і Facebook, де інструменти для роботи з бізнесом постійно оновлюються. Архаїчність Однокласників вже давно стала причиною видалення профілів.

Сама адміністрація попереджає, що має право односторонньо:

4.5.2. видаляти без будь-яких на те причин та без попередження будь-який Контент, в тому числі Контент, який на розсуд Адміністрації порушує і/або може порушувати законодавство Російської Федерації, положення Регламенту, права інших Користувачів або третіх осіб, завдавати їм шкоди або загрожувати безпеці;

4.5.3. на свій розсуд видаляти будь-яку інформацію (включаючи Особисті повідомлення Користувача, коментарі до фотографій Користувачів, статусів, іншу інформацію та інші матеріали), в тому числі розміщується Користувачем на Сайті в порушення законодавства Російської Федерації або положень Регламенту;

4.5.4. призупиняти, обмежувати або припиняти доступ Користувача до всіх або до будь-якого з розділів Сайту, спільнот, груп на Сайті, Сервісів Адміністрації та/або Сервісів Партнерів Адміністрації, видаляти створювані Користувачами спільноти та групи, в будь-який час без пояснення причин, з попереднім повідомленням або без такого;

4.5.5. видалити обліковий Запис Користувача на свій розсуд, у тому числі у разі вчинення Користувачем дій, що порушують законодавство Російської Федерації або положення Регламенту;

Як обійти блокування Однокласників

Якщо ви хочете зайти в Однокласники через ваш ПК, у вас є кілька варіантів, як обійти блокування: розширення,

  • Розширення для Гугл Хром. Щоб зайти на заблоковані в Україні сайти Однокласники, ВКонтакте, Яндекс і Мейл.ру, треба встановити розширення для Гугл Хром.

  • Оновлений Яндекс Браузер. Яндекс не збирається втрачати український трафік і ввів оновлення, яке дозволяє обходити блокування. Завантажити додаток можна за посилання на комп'ютер і мобільний телефон.

  • The Onion Router (TOR). Використання TOR - це спосіб “заплутати сліди”. Це популярний браузер серед розробників. Здобув популярність TOR завдяки можливості заходити на всі заборонені сайти в Україні. Ваше місце розташування буде визначатися щоразу різний, використовую локації по всьому світу.

  • Virtual Private Network (VPN). Це і є той самий віддалений доступ, про який говорять, як про порятунок від блокування. До речі, корисна річ, якщо ви подорожуєте по Азії, де заблоковані більшість світових соціальних мереж. Щоб скористатися VPN, треба завантажити FreeGate. Він розширить можливості вашого браузера.

Щоб обійти блокування на мобільному пристрої, треба завантажити програми

  • Hola!

  • Turbo VPN

  • TunnelBear

  • ZenMate

Ці програми, як і для ПК, дозволяють користуватися заблокованими сайтами.

Однокласники, https://bitly.su/NaCv2
Однокласники, https://bitly.su/NaCv2
Однокласники

Альтернативи Однокласникам

Щоб не відставати від трендів соціальних мереж, можна зареєструватися Facebook і використати його для особистого користування, так і для робочих сторінок. Основна перевага Фейсбук - це величезна кількість користувачів. Охоплення Фейсбук дозволяють продуктивно розповсюджувати товари та послуги, оперативно дізнаватися новини з усього світу і приєднуватися до тематичних спільнот.

Друга по розповсюдженню соціальна мережа в даний момент - Instagram. Ця платформа створена для публікації фотографій та поширення коротких відео. Можливості Instagram також охоплюють бізнес-сферу. Інтернет-тренди останні кілька років формуються в Instagram і поширюються по мережі.

Snapchat - це весела альтернатива соціальних мереж. Тут можна розважитися за допомогою масок, які змінюють зовнішність. Мережа не так популярна, як Instagram, але має переваги для користувачів.

Мережа для любителів текстового контенту - Twitter. Короткі “твіти”, - це повідомлення в соціальній мережі, обмежені лімітом символів. Твіттером користуються політики і журналісти, а медіаресурси активно підтримують ідею формату, висвітлюючи в новинах повідомлення з соціальної мережі.

LinkedIn - це виключно робоче середовище. Тут ви знайдете свого шефа і побачити його професійне зростання в різних компаніях, співробітників і поспілкуєтеся з колегами зі всього світу. Мережа використовують рекрутери і директори фірм. Тут можна похвалитися успіхами вашого бізнесу і знайти своїх конкурентів.