У Донецьку трапилася серйозна аварія поблизу контрольно-пропускного пункту терористів Олександрівка. Повідомляється про загиблих та велику кількість поранених.

У вівторок, 12 листопада, внаслідок ДТП у Донецьку загинули дві людини, ще 11 отримали травми різного ступеня тяжкості. Про це пише видання Хвиля.

ДТП, фото: infoport.live
ДТП, фото: infoport.live

"В результаті аварії дві людини загинули, четверо госпіталізовані в міську лікарню №14, четверо – в міську лікарню №24, ще троє – в республіканський травматологічний центр" Повідомлення джерела

За попередніми даними, причиною аварії стали погодні умови, через густий туман автобус з'їхав з проїжджої частини та перекинувся. Потерпілих у ДТП госпіталізували до місцевої лікарні, вони знаходяться в стані середньої тяжкості.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще