У Києві суд виніс перший вирок у справі про домашнє насильство. Мешканця Києва визнали винним у тому, що він систематично ображав і бив свою дружину.

Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури.

До цього за 10 місяців 2019 року чоловіка дев'ять разів притягували до адміністративної відповідальності за тією ж причини. Він бив дружину, причому робив це у присутності малолітніх дітей.

Поліція, 112 Україна
Поліція, 112 Україна

Складені протоколи так і не вплинули на поведінку чоловіка. 33-річний житель столиці продовжив нецензурно ображати дружину, залякував, принижував і погрожував їй фізичною розправою. У підсумку в Оболонському районному суді чоловіка засудили до трьох місяців арешту. Обвинувачення пройшло за статтею 126-1 (домашнє насильство) КК України.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у Києві банда малоліток побила охоронця: жорстока розправа потрапила на відео.

Як повідомляв Знай.uа, Sonya Kay перекрила вулиці в Києві, вибрик хуліганки зловила камера: "Обожнюю робити це...".

Також Знай.uа писав, Пальчевський розгадав "план Б" Зеленського: Гончарука замінить...