У кримському дитячому оздоровчому таборі "Артек" померла 15-річна дівчина з міста Махачкала. Правоохоронці завели кримінальну справу по факту її смерті.

Про це повідомляє пресслужба місцевої поліції.

"Порушено кримінальну справу за фактом смерті 15-річної дівчинки з Махачкали, яка відпочивала в МДЦ "Артек", — зазначається в заяві.

Правоохоронцям відомо, що 12 листопада дівчина лягла спати, а вже вранці 13 листопада її виявили мертвою.

Поліція Росії. Фото: gazeta.ru
Поліція Росії. Фото: gazeta.ru

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

На місці події працюють слідчі і криміналісти на чолі з виконуючим обов'язки керівника слідчого управління Володимиром Терентьєвим. Причину смерті дівчинки встановить експертиза. Слідчі планують допитати співробітників табору і відпочиваючих дітей.

У Міністерстві охорони здоров'я країни заявили, що дівчинка навчалася у дев'ятому класі однієї з шкіл Махачкали. За даними відомства, у неї не було яких-небудь хронічних захворювань і в Крим вона їхала здоровою.

Нагадаємо, у Києві банда малоліток побила охоронця: жорстока розправа потрапила на відео.

Як повідомляв Знай.uа, Sonya Kay перекрила вулиці в Києві, вибрик хуліганки зловила камера: "Обожнюю робити це...".

Також Знай.uа писав, наймолодший у світі випускник університету: дев’ятирічний хлопчик готується отримати диплом кардіохірурга.