У неділю та понеділок 17-18 листопада у зв'язку з візитом голови Сейму Литви Віктораса Пранцкетіса в Києві будуть перекриті деякі вулиці. Про це повідомляє прес-служба Управління державної охорони України у Facebook.

Скріншот, фото Facebook

Повідомляється, що 17-18 листопада можливі тимчасові обмеження на окремих ділянках вулиць Голосіївського, Дарницького, Дніпровського, Печерського, Подільського, Шевченківського районів, а також на Бориспільському шосе.

У центрі Києва завтра перекриють рух, фото Слово і діло

В УДО також підкреслили, що відповідно до законодавства глав іноземних держав, урядів, парламентів та міжнародних організацій, які перебувають в Україні з офіційним або робочими візитами, забезпечується охорона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Водіям, котрі планують переміщатись у ці дні центром Києва, варто обдумати інший маршрут, щоб потім не потрапити у неприємну ситуацію.

Нагадаємо, що у столиці правоохоронці розшукали водія таксі, який скоїв ДТП. Повідомляється, що молодик збив дівчину і продовжив таксувати.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Київщині водій маршрутки перебував на робочому місці в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Також портал Знай.uа писав, що таксист збив доньку президента Федерації фехтування України, олімпійського чемпіона Вадима Гутцайта. ДТП сталася вранці 21 жовтня в Києві.