Цими днями мешканець столиці Михайло Шнайдер опублікував цікавий допис, який здивував не тільки киян, а й жителів всієї України. Так, він розповів, що у місцевому зоопарку на шимпанзе в місяці витрачають в два рази більше, ніж мінімальна пенсія українців. Відповідний знімок чоловік виклав на власній Facebook-сторінці.

"Факт дня. В зоопарку Києва на харчування одного шимпанзе виділяють 3000 тисячі гривень в місяць, а це рівно в два рази більше, ніж мінімальна українська пенсія" – йдеться в дописі мешканця столиці.

Фото зі сторінки Михайла Шнайдера
Фото зі сторінки Михайла Шнайдера

В Коментарях обурені українці висказали і свою думку стосовно цього: "При цьому шимпанзе не платить комуналку, за клітку, їм не потрібно одягатися, і полікують раптом-чого, теж за рахунок зоопарку", " Так, виявляється, що шимпанзе потрібно більше, ніж пенсіонерові зі стажем!", " Так все нормально, шимпанзе майдани не влаштовує - а Зе думає, що народ – це зоопарк. Одне ще не зрозумію: навіщо потрібна ВР, якщо все вирішує офіс президента. Це скільки можна заощадити".

Факт Дня...

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 16 november 2019

Нагадаємо, Романенко назвав джерело вічної кризи в Україні: "Мільйони маленьких л*хів.

Як повідомляв Знай.uа, Верховна Рада протягла закон про ринок землі: історичне голосування.

Також Знай.uа писав, Пальчевський розгадав "план Б" Зеленського: Гончарука замінить...