У 2020 році відразу на семи автомагістралях міста Мелітополь дорожники проведуть ремонтні роботи. Ремонтуватимуть здебільшого дороги на околицях міста.

Начальник управління житлово-комунального господарства Олексій Тегімбаев повідомив, що дороги відремонтують на вулицях Профінтерній, Леваневського, Чкалова, Інтеркультурній, Вакуленчука, Каховському шосе, Тишлера.

Ремонт доріг, фото: autocentre.ua
Ремонт доріг, фото: autocentre.ua

Загалом на благоустрій міста УЖКГ планує витратити майже 66 млн грн. Кошти розподілять наступним чином: на програму благоустрою - 24,7 млн грн, утримання КП "Чистота" - 16,1 млн грн.

Фінансування передбачається за двома програмами: санітарне прибирання міста; експлуатаційне утримання: прибирання міста, зимове утримання, дроблення гілок, вивезення сміттєзвалищ, утримання фонтану, розмітка, дорожні знаки, викорчування пнів та ін.

Ремонт доріг, фото: ugra-tv
Ремонт доріг, фото: ugra-tv

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Очікується поповнення статутного фонду підприємства на 3 млн. грн. для придбання грейдера. КП "Міськсвітло" планується виділити 9,5 млн грн, на ремонт доріг 15 млн грн. Ще 225 тис. грн заплановані на придбання дитячих і спортивних майданчиків, встановлення яких триватиме по всьому місту.

Нагадаємо, раніше в ООС повідомили про чергове порушення режиму тиші

Як повідомляв портал "Знай.ua", киян попередили про сильний туман

Також "Знай.ua" писав, що у Києві водій ніндзя став героєм тижня