На Донбасі з початку поточної доби, 17 листопада, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації і її бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.

В результаті обстрілів бойовиками українських позицій жоден український військовий не постраждав. Про це повідомляє прес-центр ООС.

Обстріли на Донбасі, фото: пресцентр ООС
Обстріли на Донбасі, фото: пресцентр ООС

Противник обстріляв позиції українських підрозділів з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

"Протягом поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано", - йдеться в повідомленні. Прес-центр ООС

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обстріли на Донбасі, фото: пресцентр ООС
Обстріли на Донбасі, фото: пресцентр ООС

Було здійснено три обстріли по позиціях українських захисників у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме неподалік Кримського, у Луганського, неподалік Новолуганского. Також противник обстріляв позиції Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід": біля Новомихайлівки, Красногорівки та Лебединського.

Нагадаємо, раніше найманці Путіна жорстоко зірвали тишу на Донбасі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україні повернуть захоплені військами Путіна кораблі

Також "Знай.ua" писав, що на окупований Донбас чекають серйозні зміни