В сучасному світі мало хто замислюється про магічну роль кільця на пальці. На жаль, неправилье носіння аксесуара здатне притягнути до людини безліч неприємностей.
Досвідчена ворожка дала поради, яких варто дотримуватись з першого дня покупки або прийняття подарунка.

Ворожка, віщунка, відьма
Ворожка, віщунка, відьма

Перше, що необхідно знати – якщо людина не знаходиться у шлюбі, то носити прикраси на правій руці безіменного пальця не радять. Інакше можна поплатитися "вінець безшлюбності", сила якого буде діяти протягом 7 років. Особливо ті, хто шукає своє щастя і долю, або чекає пропозиції "руки і серця" – закривати "портал" шлюбу.
Друге – не варто носити на одному пальці більше одного кільця. Багатошаровість, звичайно, в моді, але не в цьому випадку. Модний тренд може внести в стосунки закоханих серйозний розлад у вигляді зрад з боку другого партнера. В ІХХ столітті даним "прийомом" часто користувалися чаклунки.
Третє – приймати прикрасу на палець від жінки – означає залучати заздрість у відносини зі сторони. Якщо ж дівчина, яка прийняла подарунок – самотня, то "завидні очі" будуть зазіхати на успіх у кар'єрі або фінансовому достатку. А це, в свою чергу, руйнує карму і підриває успіх у справах.

Світлана Калашник, українська провидиця та віщунка
Світлана Калашник, українська провидиця та віщунка

На щастя чи на біду? Метал, з якого виготовлено прикрасу, також впливає на захист людини. Тому найбільш сприятливими для вільних жінок вважаються кільця зі срібла і білого золота, а для зміцнення шлюбу варто придбати аксесуари з золота, з білими і червоними каменями.

Нагадаємо, "норвезька Ванга" озвучила страшне пророцтво.

Як повідомляв Знай.ua, знайдено зловісне послання до диявола.

Також портал Знай.ua писав, що секретна лабораторія прибульців зруйнувала теорію Дарвіна.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще