Сьогодні, 19 листопада, на Львівщині трапилась страшна пожежа, внаслідок якої загинув український офіцер. Про це повідомила пресслужба Командування Сухопутних Військ Збройних Сил України на своїй сторінці в Facebook.

Скрішнот, фото з Facebook

"Близько 5.00 ранку в одній з військових частин, що дислокуються у селищі Старичі, Яворівського району Львівської області, сталася пожежа. Внаслідок загоряння будівлі загинув офіцер, ще один дістав травм і з опіками був оперативно доставлений до Центральної районної лікарні міста Новояворівськ. Пожежа локалізована", - йдеться у повідомленні.

Українській військові, генштаб ЗСУ
Українській військові, генштаб ЗСУ

Причини та обставини події з'ясовують представники Військової служби правопорядку ЗС України та Національної поліції України.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця висловили у пресслужбі.

Користувач у коментарях припускає, що причина проста, швидше за все - намет з тканини опалювалася "буржуйкою", димова труба якою стикалася з тканиною "даху" ятки. ХХІ століття - в арміях країн НАТО намети обігріваються тепловими гарматами. У нас - "буржуйки"...

Скрішнот, фото з Facebook

Нагадаємо, найманці Путіна атакували позиції ЗСУ, лікарі з останніх сил витягають десантника з того світу.

Як повідомляв Знай.ua, Росія скинула гранату на українських воїнів, є поранені.

Також Знай.ua писав, що Україна втратила вірного сина на Донбасі, побратими не стримують емоцій.