Сьогодні, 19 листопада, на Львівщині трапилась страшна пожежа, внаслідок якої загинув український офіцер. Про це повідомила пресслужба Командування Сухопутних Військ Збройних Сил України на своїй сторінці в Facebook.

Скрішнот, фото з Facebook

"Близько 5.00 ранку в одній з військових частин, що дислокуються у селищі Старичі, Яворівського району Львівської області, сталася пожежа. Внаслідок загоряння будівлі загинув офіцер, ще один дістав травм і з опіками був оперативно доставлений до Центральної районної лікарні міста Новояворівськ. Пожежа локалізована", - йдеться у повідомленні.

Українській військові, генштаб ЗСУ
Українській військові, генштаб ЗСУ

Причини та обставини події з'ясовують представники Військової служби правопорядку ЗС України та Національної поліції України.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця висловили у пресслужбі.

Користувач у коментарях припускає, що причина проста, швидше за все - намет з тканини опалювалася "буржуйкою", димова труба якою стикалася з тканиною "даху" ятки. ХХІ століття - в арміях країн НАТО намети обігріваються тепловими гарматами. У нас - "буржуйки"...

Скрішнот, фото з Facebook

Нагадаємо, найманці Путіна атакували позиції ЗСУ, лікарі з останніх сил витягають десантника з того світу.

Як повідомляв Знай.ua, Росія скинула гранату на українських воїнів, є поранені.

Також Знай.ua писав, що Україна втратила вірного сина на Донбасі, побратими не стримують емоцій.