Стало відомо, що у Херсоні шкільні офіцери поліції завадили неповнолітній вчинити самогубство. Про це повідомляє поліція в соціальній мережі Facebook.

Дівчинка на даху

У вівторок, 19 листопада, приблизно о 9 ранку до шкільних офіцерів поліції зателефонували з місцевої школи. Патрульним розповіли, що 15-річна школярка ніби хоче вчинити самогубство. За словами вчителів, до них звернулися учні, які заявили, що їх однокласниця веде прямий ефір з якогось високого незавершеного будівництва і каже, що стрибне.

Інспектори встановили, що це місце знаходиться на вулиці Комарова. Шкільні офіцери поліції Грибко В'ячеслав, Луняка Ірина Климова Алла негайно вирушили на місце події. Вони піднялися по сходах, там побачили 2 упаковки з вином.

"Доця, йди до мене. Чого ти тут? Давай поговоримо. Іди до мене, іди…", - звернулася до школярці поліцейська Ірина Луняка.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

19.11.2019

Шкільні офіцери поліції завадили дівчині-підлітку скоїти самогубство Сьогодні близько 9-ї години ранку шкільним офіцерам поліції зателефонували з однієї зі шкіл міста. Патрульним повідомили, що 15-річна учениця навчального закладу скоріш за все хоче вчинити самогубство. Зі слів учителів, до них звернулись школярі. Діти розповіли, що їх однокласниця веде в одній зі соціальних мереж прямий ефір з якоїсь високої недобудови й каже, що пригне звідти. За описом інспектори встановили, що вказана будівля знаходиться на вулиці Комарова. Шкільні офіцери поліції Грибко В’ячеслав, Луняка Ірина та Клімова Алла негайно вирушили туди. Під’їжджаючи до місця, патрульні помітили на краю даху 8-поверхівки дівчину. Інспектори піднялись сходами, там побачили два паки з вином. — Доню, іди до мене. Чого ти тут? Давай поговоримо, — звернулась до дитини Ірина Луняка, поліцейська, яка й сама є матір’ю чарівної 6-річної донечки. — Іди до мене, йди… Таким чином патрульним вдалось утримати 15-річну дівчину від непоправного кроку. Після цього поліцейські відвезли її до школи. Туди ж прибули медики, слідчо-оперативна група та співробітники ювенальної превенції. Наразі життю підлітка нічого не загрожує. #ПорядокЦеТи #khersonpolice #поліціяхерсона #патрульнаполіція

Geplaatst door Патрульна поліція Херсонської області op Dinsdag 19 november 2019

В результаті, копам вдалося утримати дівчинку-підлітка від непоправного кроку.

Після порятунку копи доставили дівчинку в школу. Туди ж прибули медики, слідчо-оперативна група та працівники ювенальної превенції.

Нагадаємо, що в мережу виклали відеозапис бійки харківських підлітків. На відео дівчата з особливою жорстокістю наносили один одному удари в різні частини тіла.

Як повідомляв портал Знай.ua, міністр освіти України Новосад Ганна розповіла про впровадження в країні опорних шкіл.

Також портал Знай.ua писав, що у мережі з'явилося відео, на якому 36-річна вчителька із середньої школи в штаті Меріленд, США, побилася з 17-річною ученицею.