Завтра, 21 листопада Україна саме завтра потрапляє у зону протистояння циклону з заходу та антициклону зі сходу, а скоріше, з північного сходу. Наслідком такого протистояння буде несприятлива погода. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

СИноптик здивована неймовірним збігами та знаками, які припадають на певний період. Притомним людям не треба пояснювати, який це день.

"Холодний антициклон з північного сходу давитиме атмосферним тиском, тепліший циклон чините спротив. Ми - у вирі цих синоптичних подій", - йдеться у повідомленні.

Синоптична карта, фото facebook

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Завтра, 21-го листопада, практично повсюди посилиться вітер до штормових значень. Тому українцям варто одягатись тепліше, особливо надвечір, бо, так звана, температура комфорту буде на 2-5 градусів нижчою за реальну. А реальна також не сильно розженеться.

Синоптична карта, фото facebook

За прогнозом синоптика, найближчої ночі в Україні очікується від 3 градусів морозу до 3 градусів тепла. На Сході вплив північно-східних процесів знову ж таки буде сильнішим, там вночі -3-8 градусів. На Заході ніч буде теплою, +3+7 градусів.

"У денні години четверга у більшості областей України передбачається 0-4 градуси тепла, на Сході до 2 градусів морозу, на Одещині, в Криму та в західних областях +4+10 градусів", - йдеться у повідомленні.

Опади ймовірні в західній частині України плюс Вінниччина та Одещина. На решті території - переважно тумани, місцями мряка.

У Києві 21-го листопада, у День Гідності та Свободи, погода буде без істотних опадів, хіба щось листопадове, чи то мряка, чи то крупинки, які поляпають із щільної хмарності.

"Сильний, до штормових поривів, південно-східний вітер! Температура повітря у столиці найближчої ночі близько нуля, завтра вдень +1+3 градуси, а в четвер надвечір - увага - зниження температури повітря до -1-4 градусів. У поєднанні із сильним вітром може бути дуже холодно", - резюмує синоптик.

Нагадаємо, раніше синоптики стривожили прогнозом на грудень, на Україну суне аномальна зима

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптики радять насолодитися останніми теплими днями

Також "Знай.ua" писав, як правильно зустріти Новий рік Білого щура без вантажу минулого