Сьогодні, 20 листопада, на Донбасі у КПВВ "Новотроїцьке" виявили обшиті телефонами і алкоголем автівки. Про це повідомили у прес-центрі ООС на сторінці у facebook.

"Правоохоронці зі складу Об'єднаних сил продовжують виявляти товари, що приховуються від контролю для їх переміщення через лінію розмежування. Цього разу, лише за один день, під обшивкою автомобілів було виявлено смартфони та алкогольні напої", - йдеться у повідомленні.

Під обшивкою, фото Операція об'єднаних сил

Так, у КПВВ "Новотроїцьке", під час перевірки автомобіля "RENAULT" спільна оглядова група в складі представників Державної фіскальної служби України та прикордонників виявила приховані під обшивкою стінки кузова 16 пляшок віскі. От по-розкішному хотіли "відтягнутись" люди.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Під обшивкою, фото Операція об'єднаних сил

Крім того, в цьому ж КПВВ, у автомобілі "MAZDA", під обшивкою стінки багажника та в передньому бампері автомобіля виявила 25 сучасних мобільних телефонів.

Телефони під обшивкою, фото Операція об'єднаних сил

Вищезазначені товари, сума оцінки яких склала понад 95 тисяч гривень, вилучено працівниками ДФС України для прийняття відповідного правового рішення.

Нагадаємо, найманці Путіна атакували позиції ЗСУ, лікарі з останніх сил витягають десантника з того світу.

Як повідомляв Знай.ua, Росія скинула гранату на українських воїнів, є поранені.

Також Знай.ua писав, що Україна втратила вірного сина на Донбасі, побратими не стримують емоцій.