Існують продукти, які варто обов’язково додати в раціон, щоб знизити апетит і втратити зайву вагу. Таке харчування буде дуже корисним для здоров’я і в жодному випадку не зашкодить фігурі.

Курячі яйця

Курячі яйця є джерелом якісного білка, що сприяє насиченню. Їх регулярне вживання в сирому або вареному вигляді допомагає домогтися зниження маси тіла. Схожими властивостями володіє і червона риба. В її складі багато омега-3, завдяки чому організм швидко відчуває насичення і людині довго не хочеться їсти.

варені яйця
варені яйця

Авокадо

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Корисна олеїнова кислота та інші жирні кислоти містить авокадо. Після вживання цього продукту в їжу, через 3 години близько 40% людей відчувають зниження апетиту.

Насіння чіа

Особливу увагу потрібно звернути і на насіння чіа. Вони мають здатність вбирати вологу, збільшуючись розмірі в 10-12 разів. Завдяки цьому, з’їдаючи їх, людина швидко відчуває насичення.

Брускета з авокадо
Брускета з авокадо
Сочевиця

Вгамувати голод і не нашкодити фігурі допомагає клітковина, якої багато в сочевиці.

Імбир і шпинат

Ті ж, хто прагне боротися із зайвою вагою, повинні звернути увагу на імбир і шпинат. Ці рослини багаті речовинами, що прискорюють обмін речовин. Також вони забезпечують правильну енерговитратність, не пробуджуючи апетит.

Сочевиця

Нагадаємо, експерти виявили в MacBook Pro секретний датчик.