Як відомо, католицьке Різдво 25 грудня є офіційним святом в Україні. Крім того, два роки тому Верховна Рада цю дату оголосила офіційним вихідним, який не потрібно відпрацьовувати в інші дні.

Наголошується, що святковий відпочинок українців триватиме лише один день. А у четвер, 26 грудня, всім без винятку доведеться вийти на роботу.

Різдво, https://bitly.su/larev
Різдво, https://bitly.su/larev

Для католиків в Україні Різдво є одним із найголовніших релігійних свят, який більше нагадує християнам Новий рік.

За традицією католицької церкви 25 грудня вся родина збирається разом за одним столом, прикрашає будинок і ялинку, діти розвішують спеціальні шкарпеточки і очікують приходу Санта Клауса з подарунками.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, у Києві на Софійській площі відкриють телепорт у Лапландію на час новорічних свят. Всі бажаючі зможуть відправитися в інтерактивну подорож у світ Санти – "Лапландія 360".

Як повідомляв портал Знай.uа, напередодні Нового 2020 року в Україні перенесуть робочі дні з 30 і 31 грудня на 21 і 28 грудня відповідно. Такі рекомендації залишив роботодавцям Кабінет міністрів.

Також портал Знай.uа писав, з яким столом потрібно зустрічати Білого Щура в новорічну ніч.