Синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook дала прогноз на погоду в Україні у п'ятницю, 29 листопада. За словами метеоролога, на Україну насувається атмосферний фронт, який принесе опади. У п'ятницю в багатьох областях країни пройде дощ. Снігу поки не буде, оскільки південні потоки принесуть теплу повітряну масу.

Скріншот поста, Facebook Наталки Діденко
Скріншот поста, Facebook Наталки Діденко

Температура повітря 29 листопада буде коливатися в межах +4...+8 градусів. На півдні і заході України повітря прогріється до +7...+12 градусів.

Дощить, ptzgovorit
Дощить, ptzgovorit

У п'ятницю 29 листопада сильніші дощі пройдуть вночі в західних областях, а в східних - протягом дня. Інтенсивні дощі вдень будуть у Сумській, Харківській, Полтавській, Черкаській, Дніпропетровській, Херсонській та Миколаївській областях і в Криму.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дощить, Вихідний Дніпро
Дощить, Вихідний Дніпро

У Києві в п'ятницю погода буде волога, пройде дощ. Температура на градусниках буде в межах +4...+5 градусів.

1-2 грудня в Україні буде похолодання, а 4-5 грудня знову потеплішає.

Нагадаємо, раніше аномальна погода влаштує українцям "американські гірки" на Новий рік: синоптики повідомили, чого чекати в грудні.

Також Знай.uа писав про гороскоп для самих фартових знаків Зодіаку: зловлять удачу за хвіст за лічені дні.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Київ засипле мокрим снігом: синоптики налякали лютим прогнозом до кінця тижня.