Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) у п'ятницю, 29 листопада.

У порівнянні з показниками у четвер, 28 листопада, гривня трохи ослабла в своїх позиціях, її показник – 24,03 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 29 листопада

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2403,5575 гривні;

- 100 євро – 2645,115 гривень;

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Таким чином, долар став дорожче на 5 копійок. При цьому євро підвищився в ціні також на 5 копійок.

курс долара і євро
курс долара і євро

Нагадаємо, в НБУ розповіли, коли українцям чекати на введення в обіг монет в 5 і 10 гривень. Крім того в Національному Банку України показали, як виглядають нові монети.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міжнародний валютний фонд заявив, що в кінці 2019 року можна очікувати зміцнення гривні по відношенню до долара порівняно з показниками за минулий рік.

Також портал Знай.ua писав, що до кінця року долар може плавно повернутися до позначки 27 гривень. Ціни на товари або продукти не повинні після цього різко змінитися, тому що вже зараз закладається вартість долара по 28 гривень.