29 листопада в Україні, як і в усьому світі пройде масштабний розпродаж Чорна п'ятниця. Божевільні знижки на різні товари приваблюють багато людей у магазини. Щоправда, такий ажіотаж часто закінчується марним витрачанням грошей та безглуздими або не такими вже й вигідними покупками.

В Чорну п'ятницю експерти рекомендують не втрачати голову і робити покупки з розумом, щоб отримати максимум вигоди від щорічного масштабного розпродажу.

Чорна п'ятниця, фото: Keddr.com
Чорна п'ятниця, фото: Keddr.com

Перше, чого не треба робити в цей день — це купувати неякісні речі навіть за умови дуже привабливих пропозицій з великими знижками. В результаті це будуть даремно витрачені гроші.

Також не бажано брати ультрамодні взуття і одяг, оскільки тренди змінюються досить швидко, і дуже скоро ці модні речі перестануть носити. Крім того, фахівці радять не закуповуватися товарами, які не можна буде потім повернути, а саме косметикою, засобами особистої гігієни, білизною тощо.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Розпродаж у "Чорну п'ятницю", фото: REUTERS
Розпродаж у "Чорну п'ятницю", фото: REUTERS

Не рекомендується брати й річ невідповідного розміру, якщо вже розібрали необхідний, навіть якщо на нього поставили дуже хорошу знижку. Така покупка абсолютно не раціональна.

Щодо техніки експерти застерігають не вестися на новомодні моделі, які часто є неякісними — саме цим пояснюється їхня низька ціна. У цьому випадку краще добре ознайомитися із характеристиками й не спішити з покупкою.

Нагадаємо, раніше розповіли докладніше про акції та знижки, лайфхаки та підказки у Чорну п'ятницю

Як повідомляв портал "Знай.ua", готуємося до чорної п'ятниці в Києві 2019: знайомимося зі списком магазинів і акцій

Також "Знай.ua" писав, що показали популярні схеми обману в "чорну п'ятницю"