В Україні шопоголіки вже приготували свої гаманці. І це не просто так, зовсім скоро почнеться День масових розпродажів - Чорна п'ятниця.

В 2019 році вона випала на 29 листопада. Проте вже зараз українці активно цікавляться і прицінюються. Люди ходять по торгових точках, міряють обновки та дізнаються про знижки. Також варто зазначити, що деякі магазини вже почали розпродажі, намагаючись перехопити грошових клієнтів раніше, ніж це можуть зробити конкуренти.

Розпродаж у "Чорну п'ятницю", фото: REUTERS
Розпродаж у "Чорну п'ятницю", фото: REUTERS

Є думка, що цього року продавці чекають на чорну п'ятницю чи не більше, ніж самі покупці. Торгові точки з новою силою запустили рекламні кампанії задовго до "Чорної п'ятниці". Причому, знижки анонсують не тільки продуктові, магазини одягу і взуттєві мережі, але і сфера послуг, такі як: стоматологія, приватні клініки, салони краси й навіть продавці нерухомості.

Розпродаж у "Чорну п'ятницю", фото: unn.com.ua
Розпродаж у "Чорну п'ятницю", фото: unn.com.ua

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Головна причина — без знижок продати товар складно. Відомо, що цього року осінній сезон взагалі не показав позитивних результатів. Порівняно з минулим роком продажі впали втричі. Саме через це на день "Ч" дуже великі очікування", - заявила керівник агентства MPR Communications Group і простору українських дизайнерів Designer's Room в ТРЦ Art Mall Лідія Маркова.

"Ми ж розуміємо, що це маркетинговий інструмент, що впливає на психологію покупця", - додала власниця мережі "Ріто" Тетяна Абрамова.

Нагадаємо, "Чорна п'ятниця" в Києві 2019: список магазинів та акцій.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський спантеличив заявою до українських журналістів: "В умовах війни...".

Знай.uа писав, махінації європейських туркомпаній: як обманюють клієнтів у "Чорну п'ятницю".