Тернополянка в "чорну п'ятницю" вирішила скористатися знижками і закупитися косметикою в магазині популярної мережі. Однак, дівчина стала жертвою цих горезвісних знижок та неякісного товару в магазині. Покупниця опублікувала у своєму Instagram фото покупки і розповіла, що їй продали неякісний товар – олівець для губ. Більше того, вона вважає, що він вже був у використанні, і його зовнішній вигляд на це натякає.

"Гучна "чорна п'ятниця" вражає не тільки своїми знижками, але і упаковкою товару, а точніше його маскуванням. Сьогодні придбала олівчик, а коли відкрила його, побачила ось такий сюрприз. Дякую prostor.ua за "приємні емоції" від покупки", - розповіла клієнтка магазину.

Нагадаємо, в Україну стрімко насувається Чорна п'ятниця.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як пройде Чорна п'ятниця в Україні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, коли Чорна п'ятниця буде в Україні.