Українка показала жіночу красу у столиці Філіппін Манілі. Саме там з 23 по 30 листопада проходив престижний конкурс краси Miss International Summer 2019, в якому і взяла участь 33-річна Ганна Гаврилів. І це неймовірно, адже у цьому році перемогу виборола уродженка Львова.

Ганна Гаврилів, фото Facebook

Про перемогу в міжнародному конкурсі красуня повідомила на своїй сторінці в Facebook. За її словами, в конкурсі краси перемагають учасниці не лише за зовнішніми даними, але і ті, хто володіє розумом, працьовитістю.

"Перемога в конкурсі краси – це не тільки про ноги, але і про голову, не тільки про вихід на подіум, але і про усьому шляху "до". Тому що докторами наук стають не самі розумні, лідерами думок – не наймудріші, королевами – не найкрасивіші. А ті, хто має силу йти до кінця. І валова частка суспільства живе стереотипом, що краса і інтелект – взаємовиключні поняття, і тому (я була здивована) існують два паралельних світу з абсолютно неймовірними людьми, які в силу цього помилкового твердження принципово не перетинаються. І участь у таких конкурсах – не для нереалізованих жінок і "фіф", як прийнято вважати, а для сильних і стійких", – написала Анна.

Ганна Гаврилів, фото Facebook

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У конкурсі Miss International Summer перемагає та дівчина, яка займається просуванням і висвітлює туристичні напрямки своєї країни, її природні ресурси і звичаї. Адже конкурс направлений на популяризацію туризму у країнах, які представляють дівчата.

Ганна Гаврилів, фото Facebook

33-річна красуня є головою і засновником благодійного фонду "Спадщина.UA", де займається збереженням культурних пам'яток України. Її фонд збирає кошти для реставраційних робіт.

Нагадаємо, Маргарита Паша готується до Міс світу 2019.

Як повідомляв Знай. ua, модель із Запоріжжя їде підкорювати "Міс Всесвіт" в "костюмі Зеленського".