Синоптик Наталія Діденко попередила українців про справжню зимову погоду на початку грудня. В Україні в перший тиждень грудня очікуються снігопади та ожеледь. Опади погода принесе з понеділка в західних і центральних регіонах.

Наталка Діденко, опублікувала прогноз погоди в Facebook. Синоптик обіцяє, що температура повітря протягом дня 2 грудня в середньому по країні буде коливатися в межах від - 2 до +2 градуси. Тепліше буде на крайньому півдні — там стовпчики термометрів покажуть +4... +6 градусів.

Метеокарта, фото: facebook.com/tala.didenko
Метеокарта, фото: facebook.com/tala.didenko

Сніг прогнозують в західних областях ще в перший тиждень грудня. А ближче до вечора він пошириться на схід, у Вінницьку, Житомирську, Кіровоградську, Черкаську та Київську області. На решті території синоптик прогнозує погоду без опадів. Проте тимчасово.

Для киян прогнозують у понеділок сніг, який найімовірніше випаде вже ввечері. Температура повітря в столиці протягом дня становитиме близько нуля, ввечері температура знизиться до -1... -3 градусів. Синоптик наголосила, що в Києві слід чекати ожеледицю.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Снігопад в Україні, фото: Уніан
Снігопад в Україні, фото: Уніан

Нагадаємо, прийшла справжня зима: українцям показали засніжені Карпати, — фото морозної казки

Як повідомляв портал "Знай.ua", трапеза на Новий рік 2020 спустошить кишені українців: у скільки обійдеться святковий стіл

Також "Знай.ua" писав, що погода на початок тижня: грудень влаштує українцями справжню "гру на виживання"