Відомий російський естрадний артист і гуморист Максим Галкін розповів про "десяти прокльонах від Соловйова". 1 грудня 2019 під час концерту в Державному Кремлівському Палаці, Галкін зі сцени заявив, що не збирається будувати політичну кар'єру і тим паче - висувати свою кандидатуру на пост Президента Росії.

Как и обещала, шлю отчет с концерта Максима Галкина в Кремлевском Дворце. Сначала он двинул вступительное слово по поводу новой совершенно для него неожиданной волны популярности, которая обрушилась на него после новосибирского видео в ютьюбе. Вот послушайте. «Пристрелят до инаугурации» - это здесь. Картинка никакая, потому что сижу далеко. Но главное звук. Про обещанную здесь же «политическую часть» и про концерт в целом в следующем посте.

Geplaatst door Elena Rykovtseva op Vrijdag 29 november 2019

Він сказав, що навіть здивований, що ця тема виникла і так широко обговорюється в соціальних мережах. Нагадаємо, політичні амбіції стали приписувати гумористу з тих пір, як він на концерті в Новосибірську виступив з гострою критикою влади.

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: maxgalkinru / Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: maxgalkinru / Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шоумен пожартував що йому приємно, що люди досі вірять, що щось вирішують на виборах. Але його цілком влаштовує його нинішня робота, тим більше, що "у нас пристрелять ще до інавгурації". Хоча й на цьому шляху він багатьом активно не подобається.

"Мені подзвонила знайома віщунка, яка знімати приворот-отворот-поворот. Вона сказала, що на мені лежить п'ятнадцять проклять: десять від Соловйова, п'ять від Кисельова і ще два пристріти від Норкіна", - посміявся Галкін.

Максим Галкін, Instagram
Максим Галкін, Instagram

За словами Галкіна, віщунка запропонувала йому поставити дзеркало, щоб їм все це віддзеркалилось. Але він відмовився: "Свят-свят-свят".

Нагадаємо, що Максим Галкін виклав кумедне відео, позуючи з донькою Лізою і показавши, як вони займаються французьким.

Також портал Знай.ua писав, що Максим Галкін публічно потролил співачку Катю Лель, яка останнім часом шокує публіку розповідями про прибульців.