Народний синоптик Наталка Діденко дала прогноз на найближчі дні по Україні. Відповідний пост опублікувала в Facebook.

Фахівець зазначила, що зима вже розминається, а мокрий сніг вже літає на Заході і Півночі. Практично всі області опиняться в зимовому полоні.

"3-го грудня в Україні очікується сніг та мокрій сніг, на дорогах - казнащо, тобто, ожеледиця та малопрохідні тротуари. Тому пішоходам варто подбати про відповідне взуття, а водіям - про словник ненормативної лексики. Найскладнішою передбачається ситуація найближчої ночі, опади можуть бути навіть сильними", - пише Діденко.

Зима, фото - Хайзер
Зима, фото - Хайзер

На сході країни у вівторок варто чекати мокрого снігу та ожеледі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На Півдні України дощ та місцями мокрій сніг випадатимуть переважно найближчої ночі та завтра вранці. У вівторок протягом дня опади у південній частині припиняться, проте на Запоріжжі негода ще затримається. У зимовому дебюті братиме участь спеціально запрошений гість - поривчастий, до сильного, північно-західний вітер. Того відчуття холоду посилиться. Температура повітря. Вночі в Україні 0-5 градусів морозу завтра вдень від 2 морозу до 2 тепла, на Півдні до +4+6 градусів", - пише Діденко.

У Києві очікується сніг, мокрий сніг і порывчатый вітер. При цьому потепління варто очікувати вже з другої половини тижня.

Нагадаємо, синоптики дали точний прогноз на початок грудня.

Як повідомляв Знай. ua, на одеському пляжі засікли натовп моржів, сезон "голої" зими відкритий.

Також Знай. ua писав, що в Одесі зацвіла сакура, чарівне відео аномалії влюбило в себе Україну.