У Херсоні співробітника "Нової пошти" прямо з роботи потягли на медкомісію у військкомат. Як виявилося, працівники військкомату приїхали у відділення "Нової пошти", де працює ймовірний призовник. Відео інциденту опублікували в телеграм-каналі "Харків 1654".

На відео можна побачити працівників військкомату у відповідній камуфляжній формі, які спочатку намагаються умовити працівника "Нової пошти" поїхати з ними. Однак він відмовився, тоді хлопця буквально силою затовкли у машину і відвезли на медкомісію. Як видно на ролику, люди у військовій формі заламують працівника пошти, виводять його і засадили в авто. А чоловік у цей час кричав, пручався і благав викликати поліцію.

Нагадаємо, українця забрали в армію прямо з mcdonald's, батько б'є тривогу.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Харкові влаштували полювання на призовників, скандальний момент потрапив на камеру.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що у Тернополі влаштували нічну облаву на призовників.