На днях правоохоронці викрили чоловіків, які намагалися викрасти помічницю народного депутата. Відтак, зловмисники хотіли отримати за неї викуп – 500 тисяч доларів. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Як відзначається, затримання злочинного угрупування, до якого входили чоловіки 31-го до 47-ми років, сталося ще 4 грудня. Відтак, фігуранти справи ретельно підготувалися до злочину: вивчили територію, де має статися викрадення, графік помічниці нардепа, а також підготували місце для її утримування.

поліція
поліція

"Зловмисників, які чітко спланували її викрадення з метою вимагання викупу в розмірі 500 тисяч доларів США, затримали. У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії", – повідомляють у поліції.

Нагадаємо, що на Київщині стався надзвичайний випадок, який закінчився криваво для місцевого мешканця. Відтак, чоловік намагався розібрати вибуховий предмет, від чого той здетонував.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще