Стало відомо, що студенти згорілого Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу відновлять навчання вже з понеділка, 9 грудня. Про це повідомляє пресслужба Міністерства освіти і науки України.

Пожежа в Одеському коледжі

"Студенти Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, який постраждав від пожежі, відновлять навчання вже в понеділок, 9 грудня 2019. Для цього надане приміщення і аудиторії за ініціативою Ради директорів коледжів області", – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що для проведення занять учням виділили аудиторії Одеського фінансово-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету. І, до того ж, частина занять буде проводитися в іншому корпусі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Пожежа в Одеському коледжі

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на проспекті Перемоги спалахнули складські приміщення швейної фабрики "Каштан".

Як повідомляв портал Знай.ua, масштабна пожежа спалахнула в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Через два дні з-під завалів рятувальники продовжують діставати тіла загиблих.

Також портал Знай.ua писав, що під час якогось лиха люди, як правило, об'єднуються і працюють згуртовано задля вирішення спільної проблеми. Так сталося і в Одесі під час пожежі в коледжі. Поки рятувальники героїчно боролися з вогнем чоловік готував всю ніч для них безкоштовний кави.