У Харкові одну з квартир 16-поверхового будинку вразила пожежа, через це один чоловік похилого віку помер.

Трагедія сталася у неділю, 13 січня, повідомляє обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

пожежа
пожежа

"13 січня о 6:12 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу в шістнадцятиповерховому житловому будинку за адресою місто Харків, пр. Перемоги, 65-б. Мешканці цього будинку повідомляли про пожежу в квартирі на 11-му поверсі. 2 пожежно-рятувальних відділення на автоцистернах та автодрабина 32-ї частини ДСНС негайно вирушили за викликом. Прибувши, рятувальники, озброєні апаратами захисту органів дихання, негайно пішли в розвідку, в ході якої виявили тіло загиблого господаря старше 60 років", – каже Державна служба.

Відомо, що загиблий знаходився в коридорі біля вхідних дверей, тому щоб врятуватися, йому не вистачило всього кілька метрів.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У відомстві додають, що пожежа охопила 4 кв. м площі в житловій кімнаті, пошкодивши домашні речі та сміття, яке там накопичилося.

6:50 пожежники зуміли локалізувати пожежу і в 7:29 цілком її загасили.

Зазначається, що причина загоряння – необережне поводження з вогнем.

Нагадаємо, У приміщенні Мзс вибухнула граната: є постраждалі

Правоохоронні органи Ізраїлю повідомляють про інцидент, який стався в будівлі міністерства закордонних справ у Єрусалимі. У поліції називають причиною жахливого інциденту аварійне спрацювання гранати зі сльозогінним газом.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Пожежа у Калуші нарешті загасили: рятувальники з'ясували причину трагедії

В правоохоронних органах встановили причину масштабної пожежі на заводі ТОВ "Карпатнафтохім" у Калуші Івано-Франківської області, про що повідомляє прес-служба поліції регіону.

У поліції зазначили, що факельне горіння пирогаза тривало приблизно до 01:00 неділі, 13 січня.

Також Знай.ua" писав про те, що Страшна пожежа в Одесі: рятувальники повідомили останні деталі масштабної трагедії

Ліквідація пожара на заводі "Карпатнафтохім" у Калуші Івано-Франківської області досі триває.

Про це повідомляє ДСНС.