Держпідприємство СЕТАМ виставило на аукціон арештоване обладнання, яке роздавало Wi-Fi у столичному метрополітені. Продають його за понад 7 мільйонів гривень. Про це повідомили в прес-службі OpenMarket. Як стало відомо, на продаж на електронному аукціоні виставили арештоване обладнання Київського метрополітену. Сюди входить 569 позицій, які перебувають на різних станціях метро: від "Олімпійської" і "Арсенальної" до "Хрещатика" і "Лук'янівській".

Київський метрополітен, Informator
Київський метрополітен, Informator

Повідомляється, що серед арештованого та виставленого на аукціон є джерела безперебійного живлення, батарейні блоки, системи розподілу живлення, маршрутизатори і комутатори Cisco, сервери, шлюзи, камери та багато іншого. Стартова ціна встановлена на рівні 7 млн 278 тис. 675 грн. Аукціони мають відбутися 23 грудня 2019 і 2 січня 2020 року, а на продаж виставлено 12 лотів. Гендиректор СЕТІВ зазначив, що після зміни радника обладнання, бездротова мережа в київському метро стане працювати більш якісно та швидко.

Київський метрополітен, Informator
Київський метрополітен, Informator

Нагадаємо, київський метрополітен показав майбутню станцію метро.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у столичній підземці на відео потрапила спекотна танцівниця.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Києві станції метро зміняться до невпізнання.