Стало відомо, що київський апеляційний суд залишив у силі рішення про перейменування Московського проспекту і проспекту генерала Ватутіна в українській столиці на проспекти Степана Бандери і Романа Шухевича. Про це повідомив колишній глава Інституту нацпам'яті Володимир В'ятрович на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Апеляційний суд дозволив перейменувати проспекти в Києві

"Проспектам Бандери і Шухевича в Києві бути! Ми виграли в апеляційному суді. Дякую Сергій Рябенко!", - написав він.

Проспектам Бандери і Шухевича в Києві бути! Ми виграли в апеляційному судді. Дякую Сергій Рябенко!

Geplaatst door Volodymyr Viatrovych op Maandag 9 december 2019

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Слід зазначити, що раніше Окружний адміністративний суд Києва скасував перейменування проспектів Московського у Степана Бандери і Ватутіна у Романа Шухевича.

Нагадаємо, що у Солом'янському районі одну з вулиць перейменували на честь українського громадського діяча Віктора Павленка.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві незабаром з'явиться нова вулиця. Таке рішення було прийнято на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики.

Також портал Знай.ua писав, у Голосіївському районі Києва з'явилася вулиця, перейменована на честь українського літературознавця, перекладачки, публицистки, автора праць з теорії літератури та історії фемінізму Соломії Павличко.