В Україні нещодавно оголосили про скасування субсидій. Новина насторожила громадян, так як саме пільга дає можливість людям оплачувати комунальні послуги повною мірою.

Уряд вирішив влаштувати масові перевірки для того, щоб виключити шахрайство. Користувачі мережі бурхливо відреагували на цю новину фотожабами. Одна з найсмішніших з'явилася в групі "Баба і кіт" у Facebook.

На картинці хлопець приймає ванну на вулиці. Для того, щоб нагріти воду у ванні, він вирішив використовувати багаття. Самий бюджетний варіант для тих, хто залишився без субсидій.

"Життя без субсидій", - написано під фото.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

На публікацію українці тут же відреагували з гумором. Однак зазначили, що така альтернатива теж може стати досить дорогий. І все тому, що дрова дорожчають з кожним роком.

Нагадаємо, взимку українці зіткнулися з новими субсидіями.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні змінилися мінімальна пенсія та прожитковий мінімум.

Також Знай. ua писав, що в Україні зміниться форма заяви на монетизацію субсидій.