Цими днями з'явився рейтинг країн, який демонструє кількість переглядів різноманітних "гарячих" відеороликів на сайті Pornhub. Відтак, Україна увійшла у цей список та обігнала ряд країн: Таїланд, Росію, Аргентину і Швецію. Відповідна інформація опублікована на сайті.

Як відзначається, Україна зайняла 16 місце в рейтингу. Так, серед українців найбільш популярним запитом у пошуку Pornhub стало слово "секс". Також має попит "аніме", та замикає трійку лідерів "БДСМ".

Статистика
Статистика

Окрім цього, мешканці України цікавилися такими відео з полуничкою, як "gangbang" - 778%, "femdom" - 660% та "public" - 571%. Зауважимо, як вказується в статистиці, українська аудиторія частіше, в порівнянні з рештою світу, дивиться відео в категорії "російське".

Статистика
Статистика

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

ТОП-3 порноактрис серед українців виглядає наступним чином: Лана Роудс, Ніколь Еністон і Ельза Джин.

Нагадаємо, дочірня компанія порнографічного сайту Pornhub, сервіс Tube8, вводить винагороди за перегляд порнофільмів. За "роботу" будуть платити криптовалютою.

Як повідомляв портал Знай.ua, порносайт опублікував фільм про Медведєва