Один з найпопулярніших порносайтів показав статистику відвідування. Наші співвітчизники вразили цікавим вибором.

У 2017 році в рейтингу користувачів платформи Pornhub Україна перебувала на 27 місці. Тоді в середньому українці витрачали 9 хвилин і 54 секунди на перегляд “гарячих” роликів.

За цей рік ситуація змінилася – і українці-прихильники Pornhub міцно закріпилися в топ-20, зайнявши 16 місце. Українці змогли обігнати користувачів з Росії, Аргентини, і Швеції. Також зросла час перегляду – 10 хвилин 26 секунд.

Як пояснює психолог, це не “сексуально схвильованих” українців стало більше, а позначається технічний прогрес.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

“Полуничку” стали більше дивитися, так як порно вийшло на рівень вище з-за технічного прогресу. Це посприяло тому, що перегляди телефону зросли, каже психолог.

Він також зазначає, що сучасні смартфони сильно захищають власника. Пароль, відбиток пальця – все це сприяє тому, що люди більше не бояться бути “обчисленими”.

Аніме

Уподобання українців сильно змінилися. Аналітики відзначають, що приріст українців – це в основному нові користувачі.

Наприклад, нові юзери сприяли тому, що запит “Аніме” зріс на 113% – “Хентай” і на 79% – “Мультфільм”.

Якщо порівнювати популярні запити за віковими групами в цілому, то “хентай” і “аніме” міцно закріпилися в топі українських користувачів, віком 18-24 роки.

Відповідно, почала домінувати мультяшна графіка. І вона робиться з сексуальним підтекстом, як жіночі, так і чоловічі фігури. Діти, яким батьки купують планшети і смартфони, вже в іграх стикаються з першими елементами порно: наприклад, коли аніме-героїня з пишним бюстом та довгими ногами “мочить” монстрів. І фантазії дитини в цю сферу ідуть,
– каже психолог.

Люблять “Рашн”

У минулому році запити на “російську” полуничку лідирував серед українських користувачів. Але в цьому році популярна категорія впала на 5 місце.

Роман Мельниченко пояснив:

Високий запит на “рашн гьол” – не стосується політики і відносин між українцями і росіянами. Це маються на увазі не російські дівчата, а слов'янки – як відомо, найкрасивіші в світі, каже психолог.

Як каже психолог, перегляд таких матеріалів не є шкідливим. Крої випадків, коли у користувача є компульсивний розлад – коли вона не може збудиться нічим, крім перегляду порно. Це вказує на хворобу.”

Нагадаємо, "На Тілля схожий чоловічок": Лобода заінтригувала еротикою з незнайомцем

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Еротичний гороскоп на 15 грудня для всіх знаків Зодіаку: кому терміново потрібна екзотика

Також "Знай.ua" писав про те, що Apple змусив найбільшу соцмережа видалити "полуничку"