В українській столиці відбуваються воістину неймовірні та нез'ясовні події. Так, жителі Києва буквально днями стали свідками дуже дивної картини. На дах одного з магазинів побутових товарів видерся невідомий чоловік і поважно походжав, неначе він господар становища.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Х*евый Київ".

"Киянин заліз на кияночку. Відчув символізм - "ДЯДЬКО ОЛЕГ".", - підписали публікацію у спільноті.

Так, на відео відсутні які-небудь слова. За цією картиною можна спостерігати з великим подивом і здогадками того, що ж відбувається насправді. На відео видно, що чоловік одягнений по-простому, у робочі джинси та осінню куртку, поруч з ним знаходився пакет. На жаль, невідомо, що знаходилося в цьому пакеті. Перехожі на вулиці кидали чоловікові пару "ласкавих" та підозрілі погляди, але він не звертав на них увагу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, быдлорукий киянин викинув на смітник святу пам'ять українців.

Як повідомляв Знай.uа харківський пенсіонер відзначить сторіччя на нарах.

Знай.uа писав, молодий киянин ступив з вікна у страшну прірву, розгадка - у передсмертній записці: усього п'ять слів.