Помер автор хіта Popcorn, що бриніло в "Ну, постривай!", Гершон Кінгслі Німецько-американський композитор, один з піонерів електронної музики Гершон Кінгслі помер 10 грудня на 98-му році життя в Нью-Йорку. Про це повідомив Billboard. Причин смерті музиканта не називають.

Гершон Кінгслі, фото Billboard

Гец Густав Кінгслі народився 28 жовтня 1922 року в Бохумі в Німеччині. І далі зарекомендував себе з безлічі позицій - як один з перших виконавців на синтезаторі Moog, як автор музики для кіно і ТБ (слешер "Тиха ніч, кривава ніч", драма з Де Ніро "Пісня Сема", "Мерлін", "Повернення в Салем"...), іудейських церемоній і камерних творів, як диригент і аранжувальник бродвейських мюзиклів.

Але самий пік - це, звичайно, композиція Popcorn, записана в 1969-му (альбом Music to Moog By) і з того часу зазнала незліченна кількість кавер-версій.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А в 1970-му створив First Moog Quartet — ансамбль з чотирьох синтезаторів, які виконували класичну музику. Група здобула шалену популярність після виступу з першим мультмедійним шоу в Карнегі-холі.

Нагадаємо, раніше померла найвідоміша акторка Франції Ганна Каріна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Заворотнюк назавжди залишиться паралізованою: "Ця частина вже не відновиться".

Також "Знай.ua" писав, що актори "Перших ластівок" зізналися, як потрапили у серіал: "Спочатку..."