Стало відомо, що Пенсійний фонд України запустив процедуру впровадження системи розподілу пенсій в електронному форматі. Також нагадаємо, що нещодавно відомство підвищило розмір мінімальної пенсії за віком.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Пенсійного фонду.

Пенсіонери, фото: oblgazeta
Пенсіонери, фото: oblgazeta

За інформацією фонду, впровадження нової системи надання послуг у сфері пенсійного забезпечення в електронній формі спрощує взаємодію громадян з Пенсійним фондом України, а також дозволяє зменшити витрати часу громадянина, забезпечує максимально комфортні умови для отримання послуг, не виходячи з дому.

Сервіси Пенсійного фонду України, ukranews
Сервіси Пенсійного фонду України, ukranews

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Так, з допомогою електронного сервісу можна спрогнозувати і перерахувати суму пенсії на місяць вперед, отримати доступ до відомостями про трудову діяльність і завантажити пенсійне посвідчення.

Нагадаємо, українців попередили про підвищення податків: скільки будемо платити в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа на пенсію в 50: кому пощастить вийти на відпочинок достроково.

Знай.uа писав, Верховна Рада остаточно скасувала недоторканність депутатів, деталі.