Власникам живої ялинки слід заздалегідь подумати, що з нею робити після новорічних свят. Зараз у кожному районі Києва облаштовані 15 пунктів прийому хвойних дерев. Про це повідомила прес-служба КМДА.

Так, у столиці вже підготовлені спеціальні місця для збору новорічних ялинок, які будуть подрібнені на тріску для використання у виробництві.

пункт прийому ялинок
пункт прийому ялинок

У "Київзеленбуді" закликають городян не викидати ялинку, а знайти час і привезти її на утилізацію в один із пунктів прийому, які почнуть працювати вже з 2 січня. До речі, в минулого сезону комунальне об'єднання взяло на утилізацію більше 5000 ялинок. Адреси, контакти і години роботи пунктів прийому можна дізнатися за посиланням.

пункти прийому ялинок
пункти прийому ялинок

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, працівники районних КП УЗН будуть обробляти дерева спеціальними речовинами, які в теплому приміщенні віддають різким запахом, здатним зіпсувати будь-яке свято. Це робиться для збереження ялинок від вирубки і викрадення з парків і лісів.

Нагадаємо, на Софійській площі у Києві запалили головну ялинку країни: як це було.

Як повідомляв портал Знай.uа, Полякова незвично прикрасила ялинку до Нового року.

Також портал Знай.uа писав, що жителям міста Шумськ у Тернопільській області показали ялинку з чотирьох тисяч круасанів.