Вранці 22 грудня у Карпатах почав падати сніг. На горі Піп Іван Чорногірський вже випало декілька сантиметрів снігу на радість любителям гірсько-лижного сезону. Щоправда, небо хмарне, видимість на місцевості вкрай обмежена.

Про це сказано у повідомленні на сторінці Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста у Facebook.

Зазначається, що на горі морозно, температура опустилася до -1 градуса. Вітер південний зі швидкістю 14-15м/с. Разом з тим, українців попередили, що через ускладнення погодних умов варто утриматися від виходу у високогір'я.

Відпочинок у Карпатах, фото: Місто Івано-Франківськ
Відпочинок у Карпатах, фото: Місто Івано-Франківськ

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Станом на 08:30 22.12.2019 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість обмежена. Вітер Південний 14-15 м/с. Температура повітря -1°С. Падає сніг. В зв'язку з ускладненням погодних умов та метеорологічними прогнозами варто утриматись від виходу у високогір'я", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, похолодання до "мінусів" українцям прогнозують з 27 грудня.

Нагадаємо, стихія перетворить Вінницю в туманний Лондон: синоптики дали похмурий прогноз на 21 грудня.

Як повідомляв Знай.uа Харків перетвориться в місто мокрих парасольок: про що попередили синоптики 21 грудня.

Також потрал Знай.uа писав, тепла зима загостилась у Києві: чим здивує погода 21 грудня.