Як стало відомо в грудні 2019 року біля жителів України буде ще один додатковий вихідний день, таким чином день на який випадає католицьке Різдво 25 грудня тепер так само буде святкуватися на державному рівні і буде офіційно вихідним днем.

Крім цього, варто зауважити, що так само вихідними днями будуть 30 грудня, яке випадає на понеділок і 31 грудня у вівторок. На честь святкування Нового року 2020 Кадміна були внесені корективи в графік роботи державних установ, стало відомо, що відпрацьовувати 30 грудня громадяни України будуть в суботу 21 грудня, а за вівторок 31 грудня - в суботу 28 грудня.

Історія католицького Різдва

Як відомо схід першої вечірньої зорі в ніч на 25 грудня знаменує собою народження Сина Божого. Маленький Христос з'явився на світло в печері, в якій пастухи разом зі своїми тваринами ховалися від негоди. Все навколо дізналися про народження Спасителя від ангелів, які повідомили це пастухам і рознесли звістку по світу.

Після цього, волхви, що прямували за світлом яскравої зірки, принесли Сину Божому свої дари в них були: ладан, золото і смирна. І до цього дня сцена народження Христа є одним з головних символів свята Різдва.

Історія католицького Різдва, pic2.me/
Історія католицького Різдва, pic2.me/
Історія католицького Різдва

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З історії знаємо, що дату святкування Різдва встановили ще в 431 під час Третього Вселенського збору, в той час він відбувся в місті Ефес.

Різдво є родинним святом, тому всі люди намагаються в цей день влаштувати дружній вечір зібравшись за одним столом з найближчими і рідними. У даній статті ми пропонуємо ряд листівок і поздоровлень до цього чудовому святу.

Вітальна листівка

Перший вид поздоровлень про який би хотілося розповісти - це вітальна листівка. Вона наповнена атмосферою і емоціями майбутнього свята, тому як не можна краще створить потрібну атмосферу в колі рідних людей.

Привітання з католицьким Різдвом для нас досить ново, але це не заважає підібрати оригінальне привітання для кожного члена сім'ї як у віршованій формі, так і в прозі, а можна навіть знайти привітання на іноземній мові, одному вивчає його буде приємно привітання такого плану.

Нижче надані листівки до Різдва для рідних і близьких.

Поздоровлення з Різдвом англійською мовою

Вітання з Новим роком

Листівки з новим роком з оригінальним привітанням, що може бути краще, красиві і оригінальні вірші на ній напевно порадують кожного і того, хто її дарує, і того, хто отримує подарунок такого плану.

Веселі листівки

Безсумнівно, весела листівка до католицького Різдва безсумнівно сподобається всім, кому ви вирішите її вручити, вона підніме настрій і створить теплу атмосферу перед майбутніми святами. Такого плану листівку можна презентувати: другу, колезі по роботі, родичів або найкращому другові, люди з гумором точно оцінять таке привітання, тому не сумнівайтеся і дійте.

Дитячі листівки до Різдва

Гарна листівка, зроблена своїми руками, напевно знайде свого шанувальника, а якщо її зробив малюк він вклав в неї частинку своєї душі, така листівка не може залишитися без уваги. вітальні листівки ручної роботи цінуються ще вище класичних яскравих, які ми від свята один одному даруємо. По мимо того, що така листівка буде оригінальною, вона ще зможе створити відповідну атмосферу в домі і налаштувати всіх на святковий настрій, якого так бракує в свята, з - за постійної метушні і поспіху.