Таємний бункер путінських окупантів виявили українські армійці на Світлодарській дузі, на лінії зіткнення в зоні ООС. Українські військові копали власні фортифікаційні споруди, аж раптом натрапили на справжнє лігво окупантів. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Так, під бетонною плитою розміщений старий контейнер, з якого раніше стріляли кремлівські окупанти на передовій. Та й зараз вони там щодня не дають спокою. Зокрема, щодня можна почути щільний залп кулеметів і вибухи ворожих мін.

Донбас, фото: biz.censor.net.ua
Донбас, фото: biz.censor.net.ua

Бункер бойовиків дуже добре захищений. Бетонні перекриття знаходяться у кілька рядів. Крім того, всередині бункера є металеві контейнери. Тепер це притулок, який використовують українські військові.

Донбас
Донбас
facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Під час військових дій бункер рятує життя захисникам України, особливо коли ворожий обстріл. Бойовики не припиняють стріляти з кулеметів і мінометів.

Один з військовослужбовців розповів, що місцеві зазвичай не ведуть агресивну стрілянину, але як тільки до бойовиків приїжджають фахівці, то вони намагаються виявити вогневі позиції бійців ЗСУ.

Нагадаємо, що шостий апеляційний адміністративний суд розблокував перехід на нову систему харчування в ЗСУ.

Як повідомляв портал Знай.uа, збройні формування РФ 8 разів порушували режим припинення вогню.

Також портал Знай.uа писав, що бійці ЗСУ розповіли про підступну тактику бойовиків на Донбасі.