Корабель із людьми опинився під ракетним прицілом. Американський есмінець Ross, що увійшов до порту Одеси, на шляху до України в акваторії Чорного моря перетворився на навчальну мішень для кремлівських окупантів.

Корабель, фото - Факти
Корабель, фото - Факти

Фронтові бомбардувальники Су-24М під прикриттям винищувачів Су-27 (Су-30) військово-космічних сил Російської Федерації в акваторії Чорного моря 23 грудня зімітували ракетний удар по надводної цілі. Про це повідомляє у Facebook командування повітряних сил ЗСУ.

Метою, за даними української розвідки, став ракетний есмінець США Ross, що прямував в порт Одеса. Літаки здійснили маневр, типовий для авіаційного удару крилатими ракетами, і повернулися на аеродром базування.

Скріншот, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Цікаво, що на борту есмінця знаходились люди, і ситуація, яку їм довелось спостерігати, вкрай перелякала.

Есмінець повинен був увійти в порт раніше, однак цьому завадив сильний вітер. 24 грудня 150-метрового корабля довелося швартуватися в умовах щільного туману.

Нагадаємо, що аварійна посадка літака в США мало не забрала життя десятка людей. Відтак, на борту перебувало 42 людини, одна у результаті аварійної посадки загибла, двоє серйозно постраждали, ще 10 осіб перебувають у лікарні.

Також Знай.uа писав, що у Німеччині розбився американський винищувач F-16: перші кадри.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про авіакатастрофу АН-12 під Львовом: слідство "заблукало" в трьох версіях.