У вівторок, 8 жовтня, винищувач американських військово-повітряних сил (ВПС) зазнав аварії в Федеративній Республіці Німеччина, пілот встиг катапультуватися і був направлений до лікарні. Про це повідомляє прес-служба поліції міста Трієр.

"Літак американських військово-повітряних сил F-16 Fighting Falcon зазнав аварії сьогодні близько Цеммера, Німеччина, під час стандартного тренувального польоту", - сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що пілот отримав незначні травми".

Літак впав над лісом. У чергову частину надійшло кілька повідомлень про аварії винищувача. Також причина цього ПП поки невідома. На місці аварії знаходяться копи і рятувальники. Всі дороги біля місця події перекрито.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Boeing опублікувала відео в Twitter, в якому вирішила показати, як буде виглядати винищувач нового покоління F-15EX.

Як повідомляв портал Знай.ua, авіабудівна компанія KAI з Південної Кореї захистила проект першого в країні перспективного винищувача KF-X. Схоже, тепер і у Південній Кореї буде власний винищувач.

Також портал Знай.ua писав, що Міністерство оборони США збирається впровадити нову стратегію розвитку військово-повітряних сил і розробляти по одному новому бойовому літаку кожні п'ять років.