Пінгвіни заполонили невеликий острів в Антарктиді. Близько 4 тисяч птахів вийшли на сушу. Пінгвіни різних видів готуються створити сім'ї на острові, куди прийшло літо.

Пінгвіни, фото - besthqwallpapers
Пінгвіни, фото - besthqwallpapers

Через кілька місяців пінгвіни повинні знайти собі пару і завести потомство. Самки більшості видів морських птахів переважно обирають одного коханого на все життя. І розлучаються такі подружжя рідко.

NASA очікували чого завгодно, але тільки не пінгвінів
NASA очікували чого завгодно, але тільки не пінгвінів

Щоб подивитися на пінгвінів, кожен сезон на острів в Антарктиду з'їжджаються сотні туристів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пінгвіни досить розумні птахи, їм вистачає всього декількох тренувань, щоб розуміти, що потрібно робити. Територія Антарктиди ділиться на географічні площі та області, які були відкриті роками раніше різними мандрівниками.

Суворий клімат Антарктиди перешкоджає її заселенню, але в майбутньому, при потеплінні, її освоєння можливе. В Антарктиді і на прилеглих островах існує багато покинутих поселень.

Нагадаємо, пінгвін уявив себе Фреймут і заліз перевірити човен в Антарктиді, кумедне відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", привиди, фантом і полтергейст: показали містичну підбірку фото із минулого.

Також "Знай.ua" писав, що тримали у страху динозаврів: археологи відшукали дещо потужніше за "Парк Юрського періоду".