Молодий хлопець, якому залишилося жити не більше року через невиліковну хворобу, зробив своїй коханій подарунок, який вразив її до глибини душі.

Алекс один із тих небагатьох людей, які знають, скільки їм залишилось жити. Але замість страждань і сліз він вирішив провести останній рік свого життя так, як ніколи до цього — перетворюючи кожен день на радісну подію. Про це йдеться у черговому відео на youtube-каналі ″365 Днів Радості″.

Перебуваючи в лікарні, йому в голову прийшла чудова ідея про те, як можна
провести день весело, не затратно і корисно. Алекс згадав, що через 2 дні у них з його коханою дівчиною Алісою буде річниця - рівно 2 роки, як вони разом. І йому захотілося зробити їй якийсь оригінальний подарунок.

Алекс вирішив зробити для Аліси величезне серце із осіннього листя і подарувати його їй так, як колись він віддав коханій своє.

Хлопець пішов до парку, щоб зібрати ″матеріал″ для свого витвору.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

″Я на хвилину сповнився спогадами з дитинства, як колись гуляв тут з батьками. Я відчував запах свіжості і відчував, як подібні ми і це листя — його життя було яскравим, але недовгим. І листя відійшли, залишивши за собою лише шурхіт та яскраве світло... Чесно, якщо б я не був у тому стані, в якому знаходжуся, то скоріш за все теж би не помітив цю красу і просто пройшов би повз...″, - зазначив Алекс.

Назбиравши потрібну кількість різнокольорового листя, він повернувся до палати і почав працювати над задуманою картиною. За роботою Алекс провів всю ніч, але не пошкодував про це. Кохана Аліса була зачарована таким подарунком — це серце із листя вразило її до сліз.

Алекс дав важливу пораду всім, хто безтурботно проживає своє життя.

″Частіше радуйте своїх рідних і близьких. Адже дивлячись у їхні усміхнені очі, ви розумієте цінність свого життя″