У понеділок, 1 грудня, кілер хотів убити депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва, однак поцілив у його 3-річного сина від третьої дружини Інни Соболєвой.

Жінка розповіла, що поліція досі не провела експертизу поранення депутата, повідомляє Страна.

"Ми з чоловіком сіли на передні крісла автомобіля. Саша стояв ззаду, по центру, між нашими сидіннями. Коли ми зупинилися на світлофорі, чоловік нахилився за роутером. І в цей момент стався хлопок. Якби чоловік не нахилився, куля потрапила б до нього. Куля черкнула потилицю чоловіка, частки секунд. Зараз могло не бути їх обох. Хочу зазначити, що поліція досі не провела експертизу поранення мого чоловіка", - розповіла дружина бізнесмена.

Вона також розповіла, що відбувалося до трагедії — про останні години життя її сина Сашка.

В'ячеслав Соболєв і його загиблий син, 24 канал
В'ячеслав Соболєв і його загиблий син, 24 канал

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ми вечеряли в ресторані, сиділи за столом, мій син попросив піцу. Я хотіла йому допомогти впоратися з їжею, але він сказав, що буде їсти сам. Йому принесли розмальовки. Я його запитала, що йому розфарбувати? Там було багато різних малюнків. Я сказала вибрати те, що він хоче. Він вибрав ракету. Він мені сказав: "Мамо, я полечу на цій ракеті!". І він полетів...", - згадує Інна.

Соболєв з дружиною Інною
Соболєв з дружиною Інною

Зазначимо, що вбивство дитини сталося, коли депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв їхав за кермом свого Range Rover. В авто разом із ним на задньому сидінні були його дружина та син. Коли він зупинився на світлофорі, то почув постріл і крик своєї дружини. Невідомі вистрілили просто в трирічного сина депутата.

Нагадаємо, раніше мати загиблого трирічного Сашка Соболєва зважилася на відчайдушний крок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського у кріслі президента України "замінить" двійник: вже погодився і підписав.

Також "Знай.ua" писав, про жорстокий розстріл похресника Білик в Києві: українцям показали фото підозрюваних кілерів.