Віднедавна на російському телебаченні часто почав з'являтися чоловік, що дуже схожий на українського президента. А тепер стало відомо, що двійник Зеленського зіграє роль президента України в кіно.

Повідомляється, що чоловіка звати Умід Ісабоєв, раніше він працював в автосервісі та мріяв про кар'єру коміка. І йому пощастило, оскільки Умід взявся дуже схожим на нинішнього президента України.

Двійник Володимира Зеленського, скріншот You Tube
Двійник Володимира Зеленського, скріншот You Tube

Незабаром чоловік дійсно став знаменитим, початок його славі поклало коротке відео з його участю, що потрапило у мережу. Нещодавно повідомлялося про участь двійника Зеленського у передачі, присвячені ювілею Олега Газманова.

Після участі в кількох телевізійних шоу, Ісабоеву запропонували зіграти Зеленського в 4-серійному російському фільмі про Україну. Умід ознайомився зі сценарієм і погодився підписати контракт.

Нагадаємо, раніше "Зеленського" засікли на російському телебаченні, подарував букет Газманову

Як повідомляв портал "Знай.ua", двійник Зеленського у прямому ефірі звернувся до українського президента

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що двійник Зеленського з метро Москви виявився слюсарем-узбеком